Home / Teknologi / Audiofil på budget: 4 fantastiske lydsystemer

Audiofil på budget: 4 fantastiske lydsystemer

Lyd er et af de ting, som du enten værdsætter eller som du ingen interesse har i overhovedet, og hvis du er i sidstnævnte kategori, er vi kede af, at vi har spildt din tid. Nyd venligst dette billede af tre killinger i en te kop, så du ikke føler at din tid er spildt.

Klik her hvis du ingen interesse har, men blot vil se killinger

Til alle I andre, hvis interesse for god lyd overstiger jeres budget til tider, så har vi opstillet en liste over 4 fantastiske lydsystemer, hvis lyd kan tilfredsstille selv de ultrakredsne audiofile. Alt sammen til en pris, der ikke vil gøre dig ludfattig.

4. Sony Micro Music System:
Jeg ejede en af ​​disse da jeg fik min første lejlighed – lyden er høj, skarp og præcis. Behandlingssystemet er lidt gammelt, men gør stadig et anstændigt arbejde. For mindre end 1000kr. kan dette system gå tå til tå med et system der koster omkring de 3000 kr …. Den har dog ikke et RCA Input, så har du brug for dette skal du desværre ud at købe en 70kr. converter. Det er dog alle pengene værd.

3. Marshall Stanmore Speaker
Dette er højtaleren, som jeg bruger ​​disse dage og skal jeg være ærlig – så ville jeg have denne 5 kg Mastodont af et bærbar lydsystem som nummer 1, hvis den ikke kostede ca. 3500 kr. stykket. Stylingen er uovertruffen og overgår ​​enhver højttaler i sin klasse. Der er nok inputs til at håndtere dit tv, din placespiller og din Ipod – alt på samme tid. Lyden er desuden uovertruffen. Første gang jeg smed lyd på den, følte jeg bogstaveligt talt, at det var som om at Freddy Mercur var poppet direkte ind i mit soveværelse og begyndte at synge for mig. Dette er helt sikkert et fantastisk stykke udstyr, du bør tilføje til din ønskeliste.

2.NHT Superzero 2.0
Fra den legendariske NHT kommer her en fornyelse af en af ​​deres mest populære højttalere – og for kun 1300 kr for et sæt af to højtalere, er det nok det bedste lydhøjtaler, som du kan købe til prisen. Hvorfor er dette lydsystem så placeret som nr. 2 på listen?

Det fungerer ikke optimalt alene. Du skal bruge en modtager til at nyde denne højttaler fuldt ud. Endvidere da det er et ret lille system, vil det være en god ide at supplere det med en subwoofer. Du skal derfor tænke på denne omkostning, som starten til at få bygget dit ultimative drømmesystem.

1. Beoplay P2 højtaler
Bang & Olufsen har ikke mindre end skabt et hit med Beoplay P2. Højtaleren er utrolig smukt designet og nem at betjene. Der medfølger en velfungerende applikation til din smarttelefon og så er lyden uimodståelig. Sidst men ikke mindst, er den ultrabærbær og det er uden at gå på kompromis med bassen. Der er naturligvis ikke tale om et kæmpe lydsystem og højtalersæt, som kun kan nydes indenfor husets fire vægge.

For mig er musik noget der skal nydes, hvorend jeg befinder mig. På farten eller blot udenfor i haven. Det bærbare element er kommet for at blive og lydkvaliteten vil kun blive bedre og bedre. Hvis du har interesse i store systemer, så kan du naturligvis få bedre for samme pris, men i denne størrelse berettiger lydkvaliteten prisen.

Du kan læse mere om B&O højtalere og finde Beoplay P2 på disse adresser.

About zhenzar

Check Also

Se priser på stort udvalg af iPhones

Cirka hvert år i september sidder alle Apple-entusiaster klar bag skærmen for at følge med i, hvordan den nye iPhone eller den nye iPad ser ud. Månederne op til lanceringen af de nye modeller sværmer det med rygter på nettet, og mange gange er rygter...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *