Home / Økonomi / Fotografen fik nyt regnskabsprogram, nu tjener han penge

Fotografen fik nyt regnskabsprogram, nu tjener han penge

Den selvstændige fotograf Rasmus er nu blevet en rigtig glad mand. Det er han af flere grunde. Rasmus har gennem Dinero nu fået mere tid til at fotografere, hvilket han elsker. Han er også glad fordi, at han tilmed tjener og sparer flere penge end tidligere gennem Dinero. Bedst af alt, så har han ikke længere de udfordringer og udgifter, som han før havde med at holde regnskab, gemme kvitteringer og betale revisor. Så nu elsker han ikke kun sit job. Nu elsker han også at være selvstændig. Er du også fotograf? – så gør som Rasmus og få Dinero som regnskabsprogram.
Læs herunder hvorfor:

Tjen og spar flere penge med Dinero

At være selvstændig fotograf er både befriende og givende, men også udfordrende. Det man ønsker allermest, er blot at lede efter de fede motiver, vinkler og farver uden at skulle bruge unødvendig spildtid. Efter en lang dag med fotografering og efterfølgende billedredigering, så ser man næppe frem til at føre regnskab, arkivere bilag og registrere betalte fakturaer, selvom det er en nødvendighed.
Dinero har derfor gjort det så nemt for dig at bogføre på farten. Faktisk kan Dinero også holde styr på dit kørselsregnskab for dig, og du kan endda modtage betaling, inden du kører fra en opgave. Begge dele uploades med det samme, og så skal du ikke tænke mere på det. Tiden er nu tjent og revisoren er nu sparet. Spar og tjen penge hvor du kan. Lad Dinero hjælpe dig med regnskabet.
Glem alt om ødelagte kvitteringer, forsvundne bilag og timevis af kedelig bogføring
De fleste selvstændige har prøvet at sidde oppe sene aftener og rykke sig i håret af frustration over at mangle bilag eller kvitteringer. Måske fordi de er havnet i sidste måneds skraldepose eller røget en tur i vaskemaskinen. Og hvor er det ærgerligt ikke at kunne trække den dyre nye linse fra i SKAT eller ikke få fradrag for den lange tur gennem Danmark. Den timevise kedelige bogføring kan nemt blive en nødvendig pine.
Med Dineros App kan du tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem med et samme, mens du er på farten. Så slipper du for rodekassen med kvitteringer eller de manglende bilag. Det er ligeså hurtigt og let som at tage et billede – og du behøver endda ikke redigere. På denne måde husker du alt, mens det er i frisk erindring.

Få Dinero som personlig assistent

Forestil dig en personlig assistent, som du kan have med på location til et bryllup. Denne assistent holder lys, linser og flash for dig, når du skal fotografere. Assistenten hjælper også med at rette brudekjole, buket og slør samt tilbyder skygge til både brudepar og til dig. Sidste men ikke mindst, så har du en dygtig sparringspartner, som kan tilbyde nyt perspektiv. Du vil kunne gøre dit arbejde på den halve tid, ikke sandt?
Dinero fungerer som din personlige regnskabsassistent og er tilgængelig 365 dage om året. Gennem supporten kan du lære mere om b.la. salg, moms, løn og bogføring generelt, men Dinero tilbyder også hjælp fra en bogholder i alle dage fra 9.00 – 22.00. Herudover har Dinero også et stort forum af mange forskellige danske virksomheder, der sparrer med hinanden indenfor forskellige områder. Sidst men ikke mindst, så tilbyder Dinero endda online kurser i regnskab. Så værsgo’ – her er al den assistance, som du behøver som fotograf.

Er du fotograf ligesom Rasmus? – Få Dinero som regnskabsprogram.

About zhenzar

Check Also

Valutahandel bliver hele tiden mere socialt

Hvis du har intentioner om, at handle med valuta eller allerede gør det, så bør der ikke lægges skjul på, at det er noget, der hele tiden bliver mere socialt. Der er kommet fokus på helt andre områder end for blot ganske få år siden, hvilket også er...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *