Home / Uncategorized / Fremtidens sexlegetøj

Fremtidens sexlegetøj

Ekstra Bladet havde i dag en fin artikel, omkring fremtidens sexlegetøj, og hvilke trends man ser indenfor markedet. Du kan læse artiklen her.

Svaret jeg har givet, er dog forkortet lidt – Her kommer mit svar i sin fulde længde.

Det er svært at sige, men tror at man kommer til at se flere all-in-one produkter, altså sexlegetøjs produkter som har flere funktioner og kan bruges til flere forskellige ting, som f.eks man ser med Infinit som kan stimulere 3 steder på samme tid, eller bruges som det ideele par legetøj, hvor man ikke længere behøver skiftes til stimulation.

Desuden er der produkter som Stronic Eins fra Fun Factory, som giver den “stødende” fornemmelse. Jeg kunne forestille mig, at der kommer mere af den slags, måske også med klitoris vibrator, og måske også anal stimulering i en og samme vibrator.

Der er også kommet produkter, som for eksempel Pretty Love – hvor der er indbygget varme i dildoen, det tror jeg også kommer mere og mere frem.

Selvfølgelig er der også produkter på markedet, som gør brug af ny teknologi, som fx. en vibrator med indbygget kamera, som giver dig mulighed for at se direkte live billeder fra din kvindes underliv, mens hun ligger og kramper i orgasme.

Jeg tror heller ikke, vi har set det sidste til produkter, der benytter sig af andre former for vibrationer, end de traditionelle. Tag fx. Hot Octopuss – Det er et onaniprodukt der kan give mænd, med erektionsproblemer en orgasme, selv uden at penis behøver være erigeret.

En anden spændende nyhed kom LELO faktisk med tidligere i denne måned – LELO Ora – En oralsex stimulator til kvinder.

Tror helt klart, det er hvad fremtiden bringer, samt meget mere teknologisk legetøj. Hvem der vil lave det, først ville jeg have sagt at det nok blev store producenter som LELO m.m. Men som man har set på det sidste med mange af de sensations produkter der er kommet på markedet, så er små ukendte firmaer, der pludselig skaber disse verdens nyheder. Så man også med Hot Octopuss.

Men jeg tror heller ikke vi har set det sidste til Fifty Shades, når filmen får præmiere, så vil der kommer yderlige et boom i den genrer.

About zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *