Home / Sundhed / Giv sexlivet ny energi

Giv sexlivet ny energi

I disse år er det blevet mere og mere moderne at lytte til sine indre fantasier og lyster, når det kommer til et godt sexliv. Mange kan have svært ved at holde gejsten og gnisten i et længerevarende parforhold, og så må man kigge efter ny inspiration, for ikke at gå helt kold i det.

Et rigt og givende sexliv er ekstremt vigtigt for ens generelle sundhed – mentalt som fysisk. Så det er ikke kun for den forholdsvis korte nydelse, at man bør holde gang i sexlivet.

Man forbrænder således 4,2 kalorier i minuttet under selve akten, og så frigives stoffet dopamin, der får en til at føle sig lykkelig og opmuntret. Så det er altså med at holde gang i sexlivet, selvom det somme tider kan virke trivielt. Her følger nogle råd til, hvordan du kan holde gang i dit sexliv.

Eksperimentér med beklædning

Langt de fleste mennesker bekender sig til traditionelle sexstillinger, og det kan være en stor udfordring, at skulle overraske sin partner.

Noget af det man kan gøre for at supplere sexlivet er at inddrage udklædninger. Prøv for eksempel at iføre dig en kvalitetstestet latexdragt. Stoffet er helt igennem glat og tætsiddende og skaber en meget erotisk udstråling.

Selve latexmaterialet forbindes ofte med fetichisme og sadomasochisme, men efterhånden er det blevet mere udbredt i den almindelige befolkning.

Latextøjet kan gøre soveværelset til et lidt mere spændende sted at komme, og giver måske også din partner en oplevelse han eller hun sent vil glemme.

Vælg latex der passer til dine fantasier

Latextøj kan fås i en lange række modeller, former og design. Det kan derfor også være svært at vælge, hvad der skal købes hjem til soveværelset. En hovedregel er dog, at tøjet skal være noget du selv kan lide. Hvis du ikke selv befinder dig godt i tøjet, så vil det smitte af på partneren og på hele situationen, og den pirrende leg vil være totalt ødelagt.

Det kan derfor være en god idé at undersøge de forskellige muligheder for latextøj, der findes på markedet. Det virker nemlig både til mænd og kvinder i alle aldre, og man kan købe alt fra underbukser til heldragter i materialet.

Lidt ekstra krydderi kan gøre forskellen

Hvis latextøjet allerede er overvejet eller endda er prøvet af, så kan I gå videre til næste trin. Her kommer sexlegetøjet ind i billedet. Man kan jo få alt fra dildoer til lolitadukker, men i virkeligheden behøver man ikke anstrenge sig så meget for at finde det, der passer til én.

Stort set alle mænd kan nemlig bruge en penisring, som virker fantastisk i forhold til at spice forholdet lidt op.

Meningen med en penisring er, at forstærke og forstørre en rejsning så den holder længere og bliver hårdere. Det er en ring, man sætter rundt om penis, og dermed fastholdes blodtrykket.

Igen er der selvfølgelig en lang række forskellige modeller og designs for disse ringe, så det er med at prøve sig frem og finde den, der passer bedst til en selv og ens partner.

About zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *