Home / Alt om rejser / Gode feriesteder

Gode feriesteder

Når kulden gør sin indtog i Danmark, så kan man godt komme til at drømme sig til varme steder. Det er derfor en oplagt tid på året til, at man tager til varmere himmelstrøg. Og hvis man hellere vil blive hjemme i den danske kulde, så kan man stadig med fordel allerede nu begynde at overveje, hvor man skal hen på ferie næste gang. Der er nemlig rigtig mange lækre steder rundt omkring på jorden, hvor man kan finde gode hoteller, lækkert klima og flotte strande. I det følgende vil du kunne læse om 2 af sådanne steder.

Gran Canaria er et sikkert hit blandt danskerne

Et af de steder, som vi danskere altid har kunne lide at tage hen, er Gran Canaria. Og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Det er en lækker lille solskins ø midt ude i Atlanterhavet, hvor vejret altid er godt. Det kommer f.eks. sjældent under de 20 grader selv i vintermånederne. Der er mange gode kulturelle oplevelser, og samtidig også rig mulighed for at smide sig ned ved det lækre hav og bade eller måske bare sole sig. Afslapningsmuligheder er der i hvert fald mange af, så det er det perfekte sted at tage hen, hvis man bare har brug for at slappe af og oplade ens batterier. Det er samtidig også et sted, hvor prisniveauet er relativt lavt, så det vil altså langt fra koste en formue at få en lækker ferie på Gran Canaria. Klik her for at læse meget mere om øen, og hvad den kan tilbyde. Du kan også klik her for at få en god lille guide over maden og omgivelserne på øen. Der er samtidig også en fin lille guide over de forskellige attraktioner, hvor man kan blive inspireret til en masse gode oplevelser på Gran Canaria.

Lanzarote har også en stor stjerne

Et andet sted, som også er hyppigt besøgt af danskerne, er Lanzarote. Dette er også en fantastisk dejlig ø, hvor der også er rig mulighed for at gøre lige præcis det, som man har lyst til. Uanset om man gerne vil have en kulturel ferie, hvor man ser en masse attraktioner, eller om man hellere vil have en aktiv ferie med en masse sport eller om det bare skal være helt og igennem afslapning, så er Lanzarote en oplagt destination. Her er der nemlig gode muligheder for at gøre ens ferie til lige præcis det, som man ønsker sig. Vejret er fantastisk året rundt, og det samme gør sig naturligvis gældende for maden. Prisniveauet vil typisk være lidt højere end f.eks. på Gran Canaria, men ikke så meget højere, at det bør skræmme dig væk. Klik her for at læse meget mere om hvad Lanzarote har at tilbyde.

Begge øer er oplagte rejsemål, og man kan vide sig sikker på, at ens ferie vil have ideelle forhold uanset hvilken form for ferie man søger. Det er ikke tilfældigt, at mennesker år efter år strømmer til.

About zhenzar

Check Also

Oplev Kilimanjaro

Går du også med en ambition om at bestige et af verdens mest fascinerende bjerge i maven? Der er næppe noget mere oplagt end at kaste sig direkte ud på bjergsiden af verdens højeste fritstående bjerg, nemlig Kilimanjaro. Den enorme kæmpe, der rejser...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *