Home / Livsstil / Har du hørt om NORU?

Har du hørt om NORU?

Måske har du allerede hørt om NORU? Hvis ikke, så lad os endelige fortælle dig om det. NORU er kaffe, ikke bare hvilken slags kaffe, men kvalitets-kaffe bragt direkte til din hoveddør. Konceptet er en abonnement løsning, hvor du hver måned, eller faktisk så ofte du ønsker,  får leveret en forsendelse med det du aller bedst kunne tænke dig. Er du ikke til kaffe, så er der også tænkt på det. Man kan nemlig også bestille både te og kakao hos Noru.dk – faktisk kan man også finde lidt godt til ganen og den søde tand i form af lækre lakridser.

Både kaffen, teen og kakaoen er nøje udvalgt og der er fokus på økologi og de gode råvarer. Shoppen er faktisk så gennemført for kaffe entusiaster, at man også kan købe både kaffekrus, kaffekværn og kaffemølle.

Med et abonnement fra NORU, sikrer du dig at du aldrig løber tør for skønne varme drikke. Er must særligt nu hvor efteråret og kulden for alvor er ved at ramme Danmark. På den her måde kan du altid servere friskbrygget kaffe for dine gæster eller ved det store morgenbord i weekenderne.

Du vælger selv dit abonnement og kan sætte det sammen lige så det passer dig aller bedst. Så bliver det ikke lettere at starte dagen med en god kop kaffe eller te.

Som bonusinfo kan det nævnes af NORU er stiftet i Danmark, nærmere bestemt Rødovre, af selvudnævnte kaffe-elskere.

Giv kaffe i gave

Måske abonnerer du allerede selv på NORU, men hvad så med at forære kaffe til en du holder af. For rigtig mange danskere er kaffe et helt fast element i hverdagen, måske særligt om morgenen. Mange kan ganske enkelt i komme i gang med dagen, før det første kop kaffe er indtaget. Derfor kan kaffe i gave, være en både anderledes og betænksom gave. Hvis du ikke helt ved om du har mod på at give et decideret abonnement i gave, så findes der også en lang række gaveæsker fra NORU som du kan forære væk.

Kaffe og te er sundt

Selvom både kaffe og te til tider bliver udskældt grundet deres koffeinindhold , så er der en lang række sunde egenskaber ved begge dele.

Kaffe kan bl.a være med til at nedsætte risikoen for både type 2 diabetes, Parkinsons sygdom, nogle kræftformer, blodpropper, depression og Alzheimers. Kaffebønnen er nemlig fyldt med gode nærringsstoffer og sunde fytokemikalier. Desuden kan kaffe være med til at holde den slanke linje, hold dig dog til 3 kopper om dagen og fyld ikke din kaffe med fed mælk og sukker.

Også te har en række gavnlige egenskaber. Der er naturligvis stor forskel på hvilken te du vælger. Navnlig grøn te er kendt for sit høje vitamin indhold og sin udrensende effekt.

Hos NORU finder du et stort udvalg af både kaffe og te, der både smager godt og er sundt for dig og din krop.

About zhenzar

Check Also

Disse ting stiger i popularitet i 2018

Hvis du holder af at prøve anderledes ting og investere i nye former for produkter, er denne korte skrivelse med sikkerhed tiltænkt lige netop dig. Det kan nemlig være umådelig svært at finde den fornødne inspira...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *