Home / Livsstil / Husk vinterjakken – det bliver koldt!

Husk vinterjakken – det bliver koldt!

Den danske sommer så vi næppe meget til, hvilket vi vel efterhånden har vænnet os til – det er ikke meget sol og varme vi bliver beriget med i Danmark desværre. Derimod plejer vi at have nogle kolde måneder, hvorfor det er vigtigt at man iklæder sig en ordentlig vinterjakke, som kan holde den danske vinterkulde ude – der er nemlig ikke megen sjov i at være forkølet hele tiden!

Er du til pels eller dun?

Hvis vi springer direkte til det og tager et kig på hvad markedet har at tilbyde os af varme jakker, som gør at vi  kan holde varmen, så er der nogle forskellige muligheder, hvor vi her har valgt at gribe fat i to af de modeller der hitter stort på markedet indenfor vinterjakker lige i år.

Først og fremmest skal man lige starte med at afklare overfor sig selv. Er det en dunjakke jeg er ude efter, eller går jeg hele vejen og vælger en super varm og flot pelsjakke. (dette behøver selvfølgelig ikke at være ægte pels, man kan også få det vi kender som “Faux fur” – altså en kunstpelsjakke).

Dunjakken

Den mest populære, samt den nok mest allrounde vinterjakke du kan finde i Danmark er nok dunjakken – dette er i hvert fald klart den hidtil mest populære vinterjakke, mest af alt fordi den fremkommer lidt mere neutral og “almindelig” hvorimod den anden model, altså pelsjakken er lidt mere etisk et problem for nogle mennesker.

En dunjakke er dog ikke kold på nogen måde – ellers ville den selvfølgelig heller ikke være kategoriseret som en vinterjakke, den er faktisk rigtig behagelig. Så hvis du er på udkig efter en relativ “normal” vinterjakke, jamen så vil dunjakken afgjort være et godt træk at lave!

Pelsjakken.

For at finde nogle eksempler, så har vi været forbi webshoppen Trendday, som forhandler nogle af disse moderne pelsjakker, som sælges i et stort antal. Man kunne den anden dag på sociale medier se, at de havde afsendt omkring 200 af disse pelsjakker blot på én enkelt dag, hvilket selvfølgelig giver et indtryk af hvor populær en jakke vi har med at gøre her.

Pelsjakken er super varm og behagelig, og de fleste er også vilde med modellen, uasnet farve. Dog skal du være opmærksom på hvis du vælger at købe en sådan jakke, at der kan være dyre entusiaster, som tror at din jakke er lavet af rigtig pels og altså stammer fra et dyr. Derfor er der en mindre del af befolkningen, som godt kunne finde på at kigge lidt skævt til dig når du går rundt med pels, men dette er dog langt fra størstedelen, det er som sagt et meget lille antal!

Så nyd du blot din pelsjakke – de er helt fantastisk dejlige at gå rundt med!

About zhenzar

Check Also

Disse ting stiger i popularitet i 2018

Hvis du holder af at prøve anderledes ting og investere i nye former for produkter, er denne korte skrivelse med sikkerhed tiltænkt lige netop dig. Det kan nemlig være umådelig svært at finde den fornødne inspira...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *