Home / Livsstil / Hvad kan man lave en adventssøndag?

Hvad kan man lave en adventssøndag?

Det er søndag, og ikke nok med det, så er det en stille og rolig adventssøndag midt i juletiden, hvor der normalt er koldt og gråt udenfor, men varmt og hyggeligt indendørs. Men hvad nu hvis man ikke har noget at give sig til på sådan en dag? Her kommer der et par gode råd til, hvad man kan lave på en adventssøndag.

Julehygge og samvær med dem man har kær

Det må nok siges at være et af de mere indlysende forslag, da disse adventssøndage for mange er lig med konfektlavning, småkagebagning, juledekorationer og hyggeligt samvær med familie og venner. Der er mange ting, der skal gøres klar inden jul, og hvis man ikke allerede har pyntet huset op, og skabt den rigtige julestemning, så kan man eventuelt også give sig til dette, imens man lytter til alle de kendte julesange. Man kan også bruge dagen på at tage ud og få købt julegaver, da det stresser én mere og mere jo tættere man kommer på juleaften. I december måned er der mange butikker, der holder længere åbent, og også om søndagen, hvilket gør det nemmere at få julegaveindkøbene overstået. Når man har fået julehygget med ens familie hele dagen, så er det en rigtig god idé at krybe sammen under tæppet på sofaen med et varmt glas gløgg, mens man nyder den tændte adventskrans og ser klassiske julekalendere som Pyrus eller The Julekalender – alt i alt en perfekt søndag.

Få lavet en masse praktiske ting, der normalt ikke er tid til

Søndag er også en dag, der kan bruges på praktiske gøremål derhjemme som f.eks. hovedrengøring, oprydning, tøjvaskning, m.m. Ofte har man ikke tid til disse ting i løbet af ugen, og derfor kan det være en fordel at bruge noget af dagen på dette. Det kan også være at man er lidt af en sportsudøver, og derfor vil det være oplagt at dyrke motion, enten ved at tage en tur i træningscenteret eller løbe en lang tur i skoven, selv om vejret nogle gange kan være dårligt på denne tid af året. Man kan også tage fotoalbummet frem, og begynde at ordne nogle af de løse fotos, man i evigheder har villet sætte ind. Man kan også lave sin egen hjemmeside, hvis man har gået med tanker om dette, og har evnerne til det. Man vil kunne dedikere hele ens dag til dette projekt, og til at lede efter et billigt webhotel online, tænke over det rigtige design, indhold, m.m. Det kan være i forbindelse med ens arbejde, men også hvis man ønsker at have ens egen private hjemmeside, gerne vil blogge eller lignende. Mange foretrækker også at bruge dagen på at sove længe, og måske læse en god bog, nu hvor man har tiden til det. Dette er især et godt forslag, hvis vejret er dårligt, og man kan sidde trygt indendørs, og lytte til vindens rusken, mens man priser sig lykkelig over at kunne sidde trygt med tæppet trukket op omkring ørene.

About zhenzar

Check Also

Disse ting stiger i popularitet i 2018

Hvis du holder af at prøve anderledes ting og investere i nye former for produkter, er denne korte skrivelse med sikkerhed tiltænkt lige netop dig. Det kan nemlig være umådelig svært at finde den fornødne inspira...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *