Home / Teknologi / Kravene din teenager stiller i 2018

Kravene din teenager stiller i 2018

Hvis du er en af de heldige forældre, som har et barn i teenagealderen, så vil du også opleve at der er sket en del de sidste par år, hvor man som teenager har fået nogle ideer til ting man bare bør have, hvilket næsten gælder liv eller død. “Må jeg ikke nok få den, jeg har virkelig brug for den” – det er en sætning, som de fleste forældre til teenagere kan nikke genkende til.

I dagens indlæg tager vi udgangspunkt i en af de mest populære trends, som har vist sig blandt teenagere det sidste års tid. Denne trend er primært henvendt drenge, eftersom at det klart er dem som benytter/dyrker dette mest – vi taler selvfølgelig om at spille computer, udtrykket gaming er med garanti noget du kender, hvis du har en dreng i alderen 13-19!

Hvornår spiller din dreng for meget? Bør du sætte nogle grænser op? Hvornår er det okay at spille hele natten?

Dette er typiske spørgsmål, som forældre stiller sig selv og måske er lidt i vildrede over, fordi at det er personlige præferencer, som afgør hvad din endelige beslutning bliver.

Man kan gøre karriere – men det er usandsynligt.

Efter at begrebet esport er steget markant, hvor vi ser en håndfuld danskere tjene enorme summer penge på at vinde tuneringer i blandt andet Counter Strike, så har lysten blandt unge mennesker være enorm, for at gøre deres idoler kunsten efter, hvor nogle går så langt at de mener at det er nødvendigt at droppe både skole, fritidsinteresser mfl. for at opnå dette mål. Hvis din søn har et brændende ønske om at opnå dette, så skal du selvfølgelig støtte din søn, men det skal foregå på ordenlige vilkår, herunder skal du huske at skole og uddannelse stadig er vigtigt, trods at man måske har et talent indenfor computerspil.

Hvis man skal gå efter målet, så skal udstyret for det første være i orden derhjemme – sådan opnår du hurtigere et talent, end hvis du arbejder med dårligt udstyr. Det ville være som at spille fodbold med en punkteret bold. Når din søn har brugt konfirmationspengene på en gaming computer, så kan man hurtigt finde ud af om der et talent. Heldigvis er det blevet nemmere at gå til e-sport, hvor mange idrætsforeninger tilbyder dette – her kan man spotte om man skal spille for en karriere eller for underholdningen.

Appropros godt udstyr, så er noget undervurderet internettet – hvis I har en langsom internetforbindelse, så kan det være rigtig godt at opjustere dette. Hvis du ikke ved hvordan du er stillet, så kan du forsøge at tage en hastighedstest på hurtigtinternet.dk

About zhenzar

Check Also

Se priser på stort udvalg af iPhones

Cirka hvert år i september sidder alle Apple-entusiaster klar bag skærmen for at følge med i, hvordan den nye iPhone eller den nye iPad ser ud. Månederne op til lanceringen af de nye modeller sværmer det med rygter på nettet, og mange gange er rygter...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *