Home / Hus og Have / Sommerens store trends i 2017 – dette må du eje

Sommerens store trends i 2017 – dette må du eje

Vi kan godt blive enige om at den danske sommer en sjov størrelse. Det kommer og går, og er virkelig en svær størrelse at planlægge ferie efter. Når det så er sagt, så er der bestemt også nogle dejlige sommerdage i Danmark, som vi ikke gerne vil være foruden. Sommeren i Danmark kan være helt fantastisk, hvilket den ofte er når sommeren træder indenfor i en kortere periode. Så er der nemlig en masse muligheder for at lave en masse aktiviter udenfor, som indebære strandture, grillaftenener, dejlige cykelture m.m.

Når vi er ved snakken om at nyde sommeren og grille med venner og familie, så er der noget som har taget store fremskridt i 2017. Gasgrillen er noget som er ved at blive mere og mere populært, de som stadig hænger fast ved kulgrillen forklarer det ofte med at det er smagen af kul, som gør det værd at grille. Hvorvidt røgen fra kullen i det hele taget er sundt er der vidst ingen der rigtig ved, dog er det afgjort hurtigere at tænde gasgrillen, som at varme kul op i et par timer i forvejen. Hver del har dog sin charme, og vi kan også blive enige om at det er super hyggeligt at vente på at kullene er varme, alt i mens der nydes et køligt glas rosé vin eller lignende. Hvis du endnu ikke er en som ejer en gasgrill, så er der rig mulighed for at blive klogere på hvilke modeller som er på markedet – du kan med fordel læse en nyere gasgrill test, som giver dig et indblik i hvor du får mest kvalitet for pengene. Den er super anvendelig hvis du ikke er så skarp på netop hvilken model gasgrill du skal vælge!

En ting er at nyde den gode mad der laves i løbet af sommeren- en anden ting er at forkæle sig selv. Der findes intet bedre, som de danske sommeraftener, hvor man blot sidder en helt klar aften i en fin sommerkjole med venner, eller familie og nyder momentet.

Nyd naturen i behagelig fart

Noget vi også kort snakkede om før var cykelture. Her er der også sket noget så endnu flere kan være med. Alle de ting vi kender så godt får ligesom grillen en ny variation, som gør brugervenligheden større, og giver flere lyst til at benytte de forskellige produkter. Dette er selvfølgelig også tilfældet med cykler – her er el cyklen for alvor kommet på banen, hvor flere og flere suser rundt og nyder at kunne cykle uden at skulle syre benene helt til.

Hvis du endnu ikke har prøvet en el cykel, fordi du måske synes at det udelukkende er til ældre mennesker, så synes jeg at du bør prøve en! Det er en sand fornøjelse at suse rundt i den danske sommer på en cykel, hvor du ikke behøver at have svedet piblende ned at panden for at komme rundt. Og ja! du kan også få el cykler som ser ret morderne ud, og ikke blot ligner en kedelig morfar cykel, så drop undskyldningerne og prøv en elcykel!

About zhenzar

Check Also

Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *