Home / Teknologi / Vælg den rette gaming computer

Vælg den rette gaming computer

Det er fedt at spille computer. Mange spil nu til dags er dog tunge at trække, så derfor kræver det en stærk computer. Man kan købe en samlet computer, så man hurtigt kan komme i gang. Men hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du samle den selv. Og så kan du også få præcis den type computer, du gerne vil have.
Alt efter hvor nyt spillet er, skal du have en stærkere computer med gode specifikationer. Her er nogle tips til, hvad du skal kigge på for at få en computer, der kan trække de tungeste spil.

De bedste specifikationer

En processor, som også kaldes en CPU, kan betragtes som computerens motor. Den bestemmer hvor mange opgaver, computeren kan have kørende på samme tid, alt efter hvor tunge programmerne er. En processor kan have flere kerner, hvilket gør den stærkere. Det maksimale antal kerner, man indtil videre kan have er otte. Man kan have to, fire eller otte kerner. Som regel behøver man ikke mere end fire, som kaldes en quadcore.
Derudover skal du kigge efter en SSD-harddisk, da denne type harddisk hurtigere kan gemme og indlæse data. SSD-harddisks larmer heller ikke nær så meget som en HDD-harddisk. En HDD-harddisk er en ældre type harddisk, der ikke er nær så hurtig. Vælg helst en harddisk med over 516 gigabyte plads. Så har du plads til en god håndfuld spil, der ikke trækker for meget på computeren.
RAM er også en vigtig spiller. Det er der, computeren gemmer alt det, du er i gang med. Det vil sige, at hvis du lukker et program, men åbner det kort efter, så har RAM’en gemt det og kan hurtigt åbne programmet igen. Vi anbefaler minimum otte gigabyte RAM.
Et grafikkort er også en vigtig spiller. Det vigtigste er her om de passer til dit motherboard eller bundkort. Grafikkort bliver dog fornyet hele tiden, så der gælder det om hvor meget man vil betale og undersøge lidt.
Køber du en færdig computer, skal du ikke tænke så meget på bundkort. Bundkort er computerens kerne, der forbinder alle komponenterne i computeren.
Webcafe.dk kan hjælpe dig på vej, hvis du har andre gaming spørgsmål.

Det rette udstyr

Når du har fået købt og måske samlet din computer, har du brug for nogle ekstra ting.
Skærmen til en computer kan sammenlignes med et TV, for hvad er et TV uden skærmen? En skærm med Full HD er en god standardskærm. En 4K skærm har 4 gange så høj opløsning, men koster også en del mere.
De rigtige mus og headset er mere individuelt. Disse kan både være trådløse og med forskellig vægt, så vælg hvad du har det bedst med. Disse kan dog føles lidt tomme og plastikagtig, så her kan det også betale sig at bruge lidt penge.
Man kan med fordel også købe højtaler, for at få lyd ud i rummet. Bas er altid en god indikator på et fedt headset eller højtaler.
Vil du læse mere om gaming computere, kan du læse mere på denne hjemmeside.

About zhenzar

Check Also

Se priser på stort udvalg af iPhones

Cirka hvert år i september sidder alle Apple-entusiaster klar bag skærmen for at følge med i, hvordan den nye iPhone eller den nye iPad ser ud. Månederne op til lanceringen af de nye modeller sværmer det med rygter på nettet, og mange gange er rygter...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *