Home / Økonomi / Vælg dit tekstbureau med omhu

Vælg dit tekstbureau med omhu

Mange danske og udenlandske virksomheder vælger selv at stå for teksten på deres hjemmesider. Dette inkluderer produkttekster, forsidetekst og andre forskellige former for web- og hjemmesidetekster. At lave dine tekster selv kan dog være problematisk, hvis din forståelse for og kendskab til søgeordsoptimering ikke er tilstrækkelig. Det kræver nemlig en del forarbejde og ekspertise inden for søgeord og søgemaskiner, for at kunne lave den perfekte tekst, som øger sandsynligheden for at havne øverst i bunkerne af søgeresultater.

Vær fornuftig – vælg dansk

Er du blevet enig med dig selv om, at dine evner ikke rækker langt nok inden for tekstforfatning og generelt tekstarbejde og har du brug for præcise og sælgende SEO-tekster til din hjemmeside? Så har du umiddelbart mange at vælge i mellem rundt omkring på internettet. Der findes et hav af sider, som tilbyder ufattelig billigt tekstarbejde. Det kan være fristende at bide på krogen på tilbud som disse, som lokker med hurtig leveringstid til ingen penge. Hvis du vælger denne type udbyder af tekster skal du dog være opmærksom på, at du kan ende med en tekst fuld af fejl, ingen hensynstagen til søgeord samt fraser og som i værste fald er helt og aldeles ubrugelige. Det vil oftest være udenlandske virksomheder eller nystartede og unge freelancere, som kan tilbyde priser på grænsen til sulteløn. Du skal derfor være meget varsom, før du vælger denne mulighed. Du kan nemlig ende med at skulle investere i en helt nye tekster enten på grund af fejl eller fordi du slet ikke har modtaget dine tekster.

Som så meget andet følger kvaliteten af tekster typisk prisen på de pågældende tekster. Du skal altså forvente, at en lidt højere pris vil kunne give dig et meget bedre resultat. Desuden anbefaler vi, at du vælger et dansk tekstbureau med danske tekstforfattere, da du her løber en mindre risiko for at blive taget ved næsen.

Kvalitet er nøgleordet

Når du skal ud på det store marked for tekstforfattere og tekstbureauer skal du tage dig god tid og vælge klogt. Der findes mange forskellige webbureauer, som tilbyder tekstforfatning ved siden af deres kerneservices. Vi anbefaler dog at vælge et decideret tekstbureau, hvor den primære service er tekster med stort fokus på SEO og keywords. Et tekstbureau vil have tilknyttede professionelle tekstforfattere, som har erfaring med at skrive tekster om diverse nøgleord.

Det er altid en god idé at kende baggrunden for den tekstforfatter du vælger. Dette vil sige hvad han/hun laver og har lavet samt hvilken uddannelse han/hun har. Bed derfor om at få nogle referencer fra tidligere kunder og spørg gerne ind til hvilken uddannelse han/hun har/er i gang med. Hvis du fx har brug for tekster om privatøkonomi, vil det være en god idé at vælge en tekstforfatter, som måske er i gang med en økonomisk/juridisk uddannelse. Med en uddannelse bag sig kan tekstforfatteren levere en højere kvalitet af tekster, idet han/hun har større tilknytning og indsigt i området.

Vi ønsker dig held og lykke med jagten på et godt, dansk tekstbureau til at løse dine tekstopgaver. Vi håber, at denne lille artikel har kunnet hjælpe dig lidt på vej.

About zhenzar

Check Also

Tjen penge på at reklamere for dig selv

Når du skal have fede kontorartikler, skal du selvfølgelig have dit logo på dem. Men hvordan designer man et logo? Du skal vælge dit logo ud fra en række forskellige ting. De mest vigtige er naturligvis, hvem din målgruppe er, og hvad du sælger. Hvis...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *