Home / Hus og Have / Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Din bolig er en base hvor det skal være rart at komme. Vinteren er en af de perioder set over hele året, hvor vi bruger mest tid indendørs. Netop derfor er det også en tid, hvor der bliver snakket rigtig meget om boligindretning.

Hygge er efterhånden blevet et verdenskendt begreb, noget som vi i den grad forstår at mestre i Danmark; sågar udenlandske markeder ofte fokuserer og holder øje med måden vi indretter og designer vores hjem på. I dette indlæg på Regulator vil vi dele 3 simple trends, som de sociale medier efterhånden fyldes med. Måske kan du endda se tendenser i din egen boligindretning, hvor du indirekte er blevet påvirket af de magtfulde medier. Læs med.

Velour er brandvarmt 

Vi skal ikke lang tid tilbage, før man omtalte velour for meget umoderne. En tendens der i den grad har skiftet i dag. Velour bruges ikke kun i hjemmet på møbler, men også fashion industrien bruger dette materiale til deres designs. Begge brancher er dynamiske- og det er ikke helt unaturligt, at man henter inspiration fra imellem brancherne.

Hvidt var engang 

Den enkle skandinaviske stil med et sikkert farvevalg, er ikke helt så sikker mere. Vi ser det mere og mere naturligt, at man tør vove en smule mere i sine beslutninger. Hvid er stadigvæk populært naturligvis. Dog undgår flere og flere, at stilen bliver hvidt på hvidt, men i stedet anvender en præsentabel kombinations-farve såsom grøn, blå, eller grålige nuancer for at give hjemmet mere kontrast og personlighed.

Naturen bringes ind 

En trend der igen ikke kun gør sig gældende i boligbranchen. Flere og flere efterspørger naturlige materialer- sågar også indenfor mad, hvor økologisk og bæredygtig produktion er stødt stigende. Samme tendenser ser vi inden for boligindretning. Danskerne vil gerne illustrere overskud, kontrol og stil ved at anvende materialer, møbler- og for ikke at nævne almindelig nips genstande af et miljøvenligt og naturlig produktion.

Ovenstående trends er noget der arbejdes med i de seneste kollektioner. Se blandt andet danske Hübsch, der konstant dygtiggøre sig og leverer nye spændende trends fra kollektion til kollektion.

Boligindretning er spændende og dynamisk, der kræver en hurtig omskiftelig indstilling for at kunne følge udviklingens trends.

Tak fordi du læste med.

About zhenzar

Check Also

Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *